Waarom HANDS?

  • Direct beschikbaar, geen wachtlijsten
  • Gratis intake/adviesgesprek
  • Betaalbaar door therapiebundel
  • Openingstijden praktijk van 9.00 tot 21.00
  • Locatie in Haarlem goed bereikbaar vanuit Heemstede, Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Vogelenzang, Hillegom, Bloemendaal, Bentvelt, Aerdenhout en Bennebroek.

Heb je klachten of zorgen? Behoefte aan een luisterend oor of wil je even sparren? Het is begrijpelijk als je nog niet precies weet wat je nodig hebt.

Onze specialisten geven je advies op basis van je situatie. Maak makkelijk een afspraak voor een gratis kennismaking bij HANDS!

Afspraak maken?

Ons team van specialisten staat voor je klaar

Directeur & Psycholoog

Nathalie is als directeur trots om een bedrijf te voeren dat gaat over groei, verbinding en de veiligheid van mensen. Nathalie kijkt als psycholoog en (relatie)therapeut compassievol naar elk vraagstuk en is ze tegelijkertijd direct in de omgang. In haar sessies komen beide veel voor, een lach en een traan.

Counselor & ACT Therapeut

Ben is begripvol en luistert zonder een oordeel. Ben kan goed meerdere kanten belichten en je perspectief bieden op een situatie. Zodat je meer inzicht en begrip krijgt voor jezelf. Hij zal je niet precies de weg te wijzen, want dat is aan jou, maar wel een stukje met je meelopen in de richting van jouw doel. 

Psychosociaal therapeut & ACT therapeut

Bij Tamara ga je op zoek naar het contact met jezelf. Vastgelopen processen weer op gang brengen en vanuit je hart leven, kun je bij Tamara leren. Met compassie en liefde laat ze je veilig voelen en door haar authentieke manier van therapie geven, kom jij meer in verbinding met jezelf.

ACT Therapeut

Emma is open en nieuwsgierig en haar stijl kenmerkt zich door gelijkwaardigheid, die zij uitdraagt in alles wat ze doet. Bij Emma kun je leren om je zachter te zijn voor jezelf. Door minder met je hoofd te doen en juist meer met je hart. Emma kan je helpen om je meer helderheid te geven over wat je écht belangrijk vindt in je leven.

Het laatste uit onze blog

Meer nieuws