Individuele therapie

Psychosociale Therapie

Het kan zijn dat het nog moeilijk is om taal te geven aan het probleem waarmee je zit, en je ondanks dat het wel voelt dat er ergens een blokkade is. Mensen die hier last van hebben verwoorden dit vaak in dat er iets niet helemaal stroomt. Dan is het aan te raden om een holistische benadering te kiezen waarbij we kijken naar jou als persoon op alle niveaus: mentaal, energetisch, emotioneel, fysiek en het geheel: jouw gedrag. 

Deze therapie kan bij je passen als je het gevoel dat je vast zit in patronen en niet meer weet hoe je verder moet. Een aantal voorbeelden:

  • Een onderliggend trauma staat mijn leven in de weg
  • Ik wil het (negatieve) patroon uit mijn gezin van herkomst doorbreken
  • Ik loop in liefdesrelaties/vriendschappen steeds tegen dezelfde patronen aan
  • Ik wil opvoedpatronen doorbreken en meer verbinding ervaren in de opvoeding van mijn kinderen

Holistische methode

Hypnotherapie, trauma- en rouwverwerking, regressietherapie, energiewerk, innerlijk kind werk en familie opstellingen.

The wound is the place where the Light enters you – Rumi