Nathalie

Nathalie is als directeur trots om een bedrijf te voeren dat gaat over groei, verbinding en de veiligheid van mensen. Nathalie is kijkt als psycholoog en (relatie)therapeut compassievol naar elk vraagstuk en is ze tegelijkertijd direct in de omgang. Haar benadering doet men regelmatig denken aan Ivrin Yalom (schrijver & psychiater).

Grip begint bij loslaten

 

Emma

Emma is open en nieuwsgierig en haar stijl kenmerkt zich door gelijkwaardigheid, die zij uitdraagt in alles wat ze doet. Bij Emma kun je leren om je zachter te zijn voor jezelf. Door minder met je hoofd te doen en juist meer met je hart. Emma kan je helpen om je meer helderheid te geven over wat je écht belangrijk vindt in je leven.

Asking for help isn’t giving up, it’s refusing to give up – Charlie Mackesy

Tamara

Bij Tamara ga je opzoek naar het contact met jezelf. Vastgelopen processen weer op gang brengen en vanuit je eigen waarden en vooral vanuit je hart leven, is wat je bij Tamara mag leren.

Met compassie en liefde laat ze je veilig voelen en door haar authentieke manier van therapie geven, kom jij meer in verbinding met jezelf. Tamara werkt met holistische therapie en sinds kort met familie opstellingen.

The cave you fear to enter may hold the light you seek Rumi

Ben

Ben is iemand die veel begrip heeft voor jouw situatie en luistert zonder een oordeel. Ben kan goed meerdere kanten belichten en je perspectief bieden op een situatie. Zodat je meer inzicht en begrip krijgt voor jezelf. Hij zal je niet precies de weg te wijzen, want dat is aan jou, maar wel een stukje met je meelopen in de richting van jouw doel. 

Doe Wat Je Wilt
– Auryn

Lisa

Lisa is een bevlogen therapeut die samen met jou op zoek gaat naar de angel om die er vervolgens liefdevol en soms confronterend eruit te halen. Lisa luistert zonder oordeel en vindt humor belangrijk in haar sessies. Lisa heeft gevarieerde tools om te werken aan zowel verbinding met jezelf als verbinding met elkaar.

Lisa gebruikt onder andere EMDR therapie, Systemisch werk, Innerlijk kind therapie en voor relatietherapie de methode Emotionally Focused Therapy (EFT). 

Hoe doen we dit?

We leven mee, komen tot de kern en herstellen de verbinding met jezelf zodat je je hart kunt volgen en een waardevol leven op de rit krijgt. We weten inmiddels dat jouw problemen zich niet aan tijden houden. Daarom kun je ons 24×7 bereiken via de telefoon, chat of whatsapp. Echt waar. Elke dag en nacht van de week.

We hebben een praktijk (open van 9.00 tot 21.00) waar je even tot jezelf kunt komen. En we bieden rust en ruimte met onze Nordic Retreats in Zweden. Dat doen we voor jou, voor koppels, voor werknemers, werkgevers, voor ZZP-ers én hun gezinsleden.

Meer informatie of een afspraak maken?

Bel ons gerust voor vragen, meer informatie of het plannen van een gratis kennismaking. We verwelkomen je graag!